Στην Ευρώπη τα κίτρινα σπαθιά

0

AEK-ksifaskia-300x225Σε δυο σημαντικές διοργανώσεις σε Πολωνία και Βουλγαρία θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες του τμήματος ξιφασκίας της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι Ρομπέρτο Ντάβολι και Βαγγέλη Καλομοίρης θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων Ανδρών στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, όπου το Σάββατο θα γίνουν τα ατομικά και την Κυριακή θα αγωνιστούν και στα ομαδικά με την Εθνική ομάδα, μαζί με τους Μάριο Γιακουμάτο του Κωστέα Γείτονα και τον Αλέξανδρο Πολιακώβ. Στην Πολωνία τώρα, στο Σόσνοβιετς , θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο κύπελλο νέων γυναικών, με την Ένωση να εκπροσωπείται από τις Θεοδώρα Γκουντούρα, Αριάννα Σακελλαρίου και Κλαίρη Μπένου, με το ατομικό να διεξάγεται το Σάββατο ενώ την Κυριακή τα κορίτσια της ΑΕΚ θα λάβουν μέρος στα ομαδικά.

Με αφορμή μάλιστα αυτές τις διοργανώσεις,ο προπονητής του «Δικεφάλου» κ. Δελενίκας μίλησε στην «Ώρα των σπορ» και σχολίασε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και έχουν μια καλή ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Πάνω από όλα αποκτούν νέες παραστάσεις. Είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε σε θετικά αποτελέσματα τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αγωνίσματα. Οι αθλητές μας έχουν δουλέψει πολύ από την αρχή της σεζόν και πάμε με καλή ψυχολογία».


Comments are closed.