“Στην Σκεπαστή με το Champions League!”

0

Το όνειρο του, να πανηγυρίσει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ την κατάκτηση του Champions League στην Σκεπαστή του νέου γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας εξέφρασε ο Δημήτρης Λαζόπουλος 

lazΟ ερχομός του άλλαξε άρδην τα πράγματα στην ΑΕΚ. Μια ομάδα που φάνταζε αποδεκατισμένη, με τα χίλια οικονομικά προβλήματα. Ο Δημήτρης Λαζόπουλος άλλαξε το ηθικό της ομάδας και την οδήγησε στο πρώτο ντάμπλ της ιστορία της.

Στην σημερινή ομιλία του για την παρουσία των νέων «Μαγκών» ο ισχυρός άντρας του κιτρινόμαυρου χάντμπολ έθεσε υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια. Αναφέρθηκε στην εκπλήρωση του ονείρου του ενώ ζήτησε και μία χάρη από τους παίκτες..

«Ήταν το όνειρο μου να φτιάξω την ομάδα για να μπορεί να πρωταγωνιστεί και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Για την Ελλάδα το θεωρώ δεδομένο ότι θα το κάνει. Έκανα το καθήκον μου σε αυτό που υποσχέθηκα και περιμένω και τον κόσμο να βοηθήσει και να ανταποκριθεί σε όλο αυτό. Άλλο ένα μεγάλο σχέδιο είναι να δημιουργήσουμε Ακαδημίες. Να έχουμε 10 τμήματα στην Αττική και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Θέλω να ζητήσω από τους αθλητές μια χάρη, ένα στοίχημα… Με τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στεναχωρηθήκαμε και θέλω σε δύο χρόνια που θα γυρίσει η ομάδα στην Νέα Φιλαδέλφεια και στο νέο γήπεδο, να είστε όλοι οι παίκτες στην Σκεπαστή με το Τσάμπιονς Λιγκ», είπε ο Λαζόπουλος στην παρουσίαση.


Comments are closed.