Στην Τούμπα… σαν το σπίτι μας!

0

ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)PAOK - AEK

Η φιλοξενία που έτυχε χθες η αποστολή του AEK-LIVE στην Τούμπα ήταν άψογη. Γιατί αυτά πρέπει να λέγονται!

Γράφει ο Νίκος Μπουσμπούκης

Πηγαίνοντας στην Τούμπα με τον Μιχάλη Μικελλή και τον Τάσο Δίδυμο πιστεύαμε ότι θα μπούμε σε ένα καθαρά μη φιλόξενο περιβάλλον. Η πραγματικότητα μας διέψευσε. Άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς να ενδιαφέρονται αν είσαι από μέσο της φιλοξενούμενης ομάδας σε καλωσόριζαν στην άδεια, από κόσμο, Τούμπα. Δεν προλάβαινες να ρωτήσεις οτιδήποτε. Σου τα έλεγαν μόνοι τους. “Οι κωδικοί των WIFI, κάτω σας παρέχουμε καφέ και κάτι να φάτε, ότι θέλετε ενημερώστε εμάς ή τον σεκιούριτι από κάτω. Καλωσήρθατε!”

Να μην επεκταθώ, όλα ήταν σε αντιδιαστολή με ότι βλέπουμε από τους οπαδούς της συγκεκριμένης ομάδας. Στην φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε, σκέφτηκα τι πρέπει να πει ο Μιχάλης; Πως ήταν πέναλντι; Δεν θα μας αγριοκοιτάξουν; Όχι δεν μας αγριοκοίταξαν. Μάλιστα κάποιοι συμφώνησαν και μαζί μας και ήρθαν να δουν την φάση στο μόνιτορ που είχαμε δίπλα μας, ένα μόνιτορ που προηγουμένως είχε στραφεί προς εμάς γιατί “εσείς το χρειάζεστε, μην ανησυχείτε”.

Σίγουρα, η φωνή του Μιχάλη έπρεπε να είναι πάντα λίγο πιο χαμηλή, δεν είπα πως άλλαξε ξαφνικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά είναι μια καλή αρχή!

Η ευχή βέβαια είναι να έχουν την ίδια συμπεριφορά και οι οπαδοί αλλά από εκεί απέχουμε πολύ. Τουλάχιστον, ευθύνη των δικών μας δημοσιογράφων είναι να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο και ακόμα καλύτερο όποιο δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ κατευθυνθεί προς το ΟΑΚΑ. Δικιά του ευθύνη μετά το πως θα συμπεριφερθεί αυτός…

 


Comments are closed.