ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Στη σέντρα με πούρα και σαμπάνιες! (pics)

Published

on

ÁÅÊ - ØÕ×ÉÊÏ

Με έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φίλους της ΑΕΚ αλλά φυσικά και τους παίκτες πανηγυρίστηκε η επιστροφή της Βασίλισσας του ελληνικού μπάσκετ εκεί που ανήκει, στην Α1 ! Η άνοδος βέβαια είχε ήδη εξασφαλιστεί από την προηγούμενη αγωνιστική όταν η ΑΕΚ επικράτησε του Φίλιππου Βέροιας με 70-55 εκτός έδρας. Σήμερα ήταν στην ουσία η «φιέστα» της ανόδου όπου γιορτάστηκε με επιβλητική νίκη επί του Ψυχικού στο κλειστό της Ζωφριάς.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου έδειξε συγκεντρωμένη σε ολόκληρο σχεδόν τον αγώνα και επικράτησε με σχετική άνεση 81-68. Με τη λήξη του παιχνιδιού οι παίκτες και το επιτελείο της ΑΕΚ έγιναν ένα κουβάρι και μαζί με τα εμψυχωτικά συνθήματα των φανατικών οπαδών της γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο το τέλος μιας επιτυχημένης σεζόν. Πούρα, σαμπάνιες και πολύ κέφι από όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να πανηγυρίζουν, με τους οπαδούς από την άλλη πλευρά να αποθεώνουν τους παίκτες σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Έφυγε λοιπόν το βάσανο της επιστροφής στην Α’1 μετά από 3 βασανιστικά χρόνια που έμοιαζαν ατελείωτα χωρίς υπερβολές. Όλοι ελπίζουμε οι χαρές αυτές να κρατήσουν για πολλά χρόνια ακόμα και η Βασίλισσα να επιστρέψει στο θρόνο της στην Ελλάδα αλλά και να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ευρώπη.

1111185 ÁÅÊ - ØÕ×ÉÊÏ ÁÅÊ - ØÕ×ÉÊÏ ÁÅÊ - ØÕ×ÉÊÏ ÁÅÊ - ØÕ×ÉÊÏ ÁÅÊ - ØÕ×ÉÊÏ

Continue Reading
Advertisement