ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 2 Σεπτεμβρίου η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Αρχές Σεπτεμβρίου θα καταρτιστεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και θα ανακοινωθεί η συγκρότηση των ομίλων σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ.

Published

on

Αρχές Σεπτεμβρίου θα καταρτιστεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και θα ανακοινωθεί η συγκρότηση των ομίλων σύμφωνα  με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ.

Football league 2Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τα σωματεία που έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στοπρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014, υποχρεούνται μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 να έχουν προχωρήσει στην εξόφληση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων προς την ΕΠΟ και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Επισημαίνεται ότι η ΕΠΟ θα ζητήσει από τις ΕΠΣ βεβαιώσεις εξόφλησης και σε περίπτωση οποιασδήποτε οφειλής τα σωματεία αυτά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση των ομίλων στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία.

Οπότε αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκαθαριστεί ποιοι θα είναι ακριβώς οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και οι ημερομηνίες των αγώνων του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας έχει οριστεί για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Διαβάστε επίσης:

Πως θα καταρτιστούν οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής

Τζανόπουλος: “Τέλος εβδομάδας οι όμιλοι”

Continue Reading
Advertisement