ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον ανακριτή πρώην μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ

Την πόρτα του ειδικού ανακριτή έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ επί περιόδου Αδαμίδη.

Published

on

Την πόρτα του ειδικού ανακριτή έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ επί περιόδου προεδρίας Σταύρου Αδαμίδη.

120268-aekΣύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής έχει καλέσει για μαρτυρίες πρώην μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ της περιόδου που πρόεδρος ήταν ο Σταύρος Αδαμίδης, προκειμένου να αποσπάσει μαρτυρίες για τα πεπραγμένα της διοίκησης του. Με απλά λόγια δεν κινδυνεύουν οι ίδιοι με κυρώσεις, αφού το… μάτι του νόμου σε τέτοιες περιπτώσεις πέφτει πάνω στο άτομο που είχε το βάρος της υπογραφής. Ήδη το κατώφλι έχουν περάσει ο Ηλίας Μπρουσιανός με τον Γιώργο Γρυσμπολάκη, ενώ την Πέμπτη θα καταθέσει και ο Ηλίας Μπόβαλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανακριτής θα ξανακαλέσει τα μέλη του δσ για την περίοδο της προεδρίας του Ανδρέα Δημητρέλου, που έτσι και αλλιώς δεν βαραίνουν παραλείψεις για μή καταβολή εισφορών προς το Δημόσιο, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, για τον οποίο, όπως σας πληροφόρησε το ΑΕΚ Live, στενεύει επικίνδυνα ο κλοιός.

Continue Reading
Advertisement