Στον Πανελλήνιο το χάντμπολ!!!

0

panellinios1

Μεγάλη μαγκιά του Δημήτρη Λαζόπουλου. Εισακούγοντας το κοινό αίσθημα πήρε την ομάδα από το κλειστό των Άνω Λιοσίων και την μετέφερε στον Πανελλήνιο. Εκεί θα είναι η έδρα της ομάδας από εδώ και μπρος αρχής γενομένης της αναμέτρησης με την ΧΑΝΘ την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Ο επικεφαλής της ομάδας Χάντμπολ συναντήθηκε πρόσφατα με τους οργανωμένους, άκουσε τα παράπονα τους για το πρόβλημα της πρόσβασης στο γήπεδο – στολίδι των Άνω Λιοσίων και αποφάσισε να συνταυτιστεί με τον κόσμο αλλάζοντας την έδρα της ομάδας.

Η ΑΕΚ θα αγωνίζεται πλέον στο κλειστό του Πανελληνίου, ενώ θα χρησιμοποιήσει το παλατάκι των Άνω Λιοσίων μόνο για τα ευρωπαϊκά ματς και προφανώς και τον τελικό του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε πως το κλειστό των Άνω Λιοσίων είχε στοιχίσει αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ευρώ στον κ. Λαζόπουλο για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Μόνο το taraflex του αγωνιστικού χώρου είχε κόστος 30.000 Ευρώ…

Η εξέλιξη χαροποιεί φυσικά τον κόσμο της ΑΕΚ που επιθυμούσε να έχει ευκολότερη πρόσβαση στην ομάδα αλλά και την ίδια την διοίκηση που προσμένει πλέον την ανταπόκριση των οπαδών στο μόνιμο κάλεσμα υποστήριξης της Νταμπλούχου Ελλάδος.

 

 


Comments are closed.