ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

AEK LIVE RADIO

Στο άντρο της βαζέλας, σε Ψυχικό και Νάξο!

Μεταδόσεις πα(ντού)!!

Published

on

Μετά τις πέντε μεταδόσεις της προηγούμενης εβδομάδας, το ΑΕΚ LIVE είναι πάλι εδώ για να μεταφέρει ζωντανά στο Κιτρινόμαυρο κοινό όσα γίνονται στην αγαπημένη μας ομάδας.

1

Μετά τις μεταδόσεις από Θεσσαλονίκη για το γυναικείο βόλεϊ, αλλά και από το άντρο της βαζέλας για το αντρικό, ταξιδεύουμε στη Νάξο, ενώ πάμε και στο Ψυχικό για το μεγάλο ντέρμπι της “Βασίλισσας”.

Ο Νίκος Μαργαρίτης σήμερα στις 17:00 θα σας μεταδώσει ζωντανά το ντέρμπι της Α2 Ψυχικό – ΑΕΚ, ενώ την Κυριακή στις 14:45 ο Βασίλης Αντωνίου έχει ακροβολιστεί στη Νάξο για τη μετάδοση του παιχνιδιού Πανναξιακός – ΑΕΚ! Δεν σταματάμε πουθενά, δεν κολώνουμε πουθενά, είμαστε ΑΕΚ!

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement