ΔΙΑΦΟΡΑ
Στο παιχνίδι για Μπαρόχα και η Μπιλμπάο

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο ο πρώτος λόγος φαίνεται να ανήκει στην «Ένωση».
Η ΑΕΚ θα πρέπει να αποφασίσει μέσα στο επόμενο διάστημα αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μπαρόχα από την Καράκας, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 250,000 ευρώ.
Κι αυτό γιατί ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βενεζουελάνο τερματοφύλακα από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Goal.
Μάλιστα οι Βάσκοι σκέφτονται να κάνουν κίνηση ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Εικάζεται πάντως πως η «Ένωση» θα προσπαθήσει να ρίξει την τιμή του 27χρονου γκολκίπερ, προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 150,000 ευρώ στην Καράκας.
Πηγή: sdna.gr