ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλευρό της ΑΕΚ και ο ΠΣΑΠ!

Στο πλευρό της ΑΕΚ ο ΠΣΑΠ.

Published

on

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι σύμφωνος με τη θέση της ΑΕΚ να μην υπάρχει ηλικιακό όριο στη Football League 2, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές θα μείνουν… άνεργοι.

psapΗ Ένωση όπως γράψαμε και χθες θέλει να σνυδυάσει εμπειρία με νιάτα και οι δύο παίκτες άνω των 32 δεν τη βρίσκει σύμφωνη.

Παράλληλα, και ο αριθμός των ξένων που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ που επιθυμεί από φέτος να αποκτήσει κορμό για τα επόμενα χρόνια.Η προκύρηξη του νέου πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, με την ΕΠΟ να μοιάζει αδιάλλακτη σε αυτό το κομμάτι, και την ΑΕΚ να ελπίζει πως οι πιέσεις που ασκεί θα αποδώσουν καρπούς.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement