ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στο σφυρί το Καραϊσκάκη, αλλά… μην πανηγυρίζετε

Published

on

Διαβάστε και διαβάστε προσεκτικά χωρίς να πανηγυρίσετε…

Το γήπεδο του Ολυμπιακού (που δεν του ανήκει…) βγαίνει στο σφυρί. Το δάνειο των 45 εκατομμυρίων ευρώ (!) που δεν έχει εξοφληθεί, στέλνει το Καραϊσκάκη σε πλειστηριασμό με τα ονόματα των ενδιαφερομένων να προκαλούν πανικό στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Όποιος πλειοδοτήσει κάνει δικό του το γήπεδο. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να ενμφανιστεί για παράδειγμα ο Γιαννακόπουλος ή ο Σαββίδης και να σπάσουν τη μπάνκα στον πλειστηριασμό, αφήνοντας τον Ολυμπιακό στα κρύα του λουτρού, χωρίς έδρα…

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν τα όνειρα για το χτίσιμο του δικού μας γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, γράφουμε με αγωνία για το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Να ανήκει το γήπεδο στην ΑΕΚ και μόνο στην ΑΕΚ.

Οι περιτπώσεις της Λάρισας αρχικά… και του Ολυμπιακού τώρα μόνο ανησυχία και πανικό σκορπίζουν.

Φύλαγε τα ρούχα σου να’ χεις τα  μισά… Το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, να είναι γήπεδο της ΑΕΚ και μόνο. Μακριά από κάθε ιδιωτική συμμετοχή ή συμμετοχή ανώνυμων (ή επώνυμων…) εταιριών. Φωνάζουμε… από την πρώτη μέρα και θα το λέμε μέχρι να μπει και το τελευταίο τούβλο και η τελευταία τούφα του γκαζόν.

Ουαί και αλίμονο μην πάθουμε καμία νίλα αλά Ολυμπιακός και Λάρισα…

AEK LIVE

 

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement