Στο Sport24 μάλλον ο αγώνας Περιστέρι-ΑΕΚ!

0

Αλλαγή δεδομένων για το Μέσο που θα μεταδώσει τηλεοπτικά το ματς της 3ης αγωνιστικής της Γ’Εθνικής στο Ελ Πάσο

kallithea2Ξεκαθαρίζει η εικόνα για το ποιό Μέσο θα καλύψει τη μετάδοση του αγώνα ΑΟ Περιστερίου-ΑΕΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες, στο θέμα υπάρχει ανατροπή δεδομένων με μεγάλο αθλητικό διαδικτυακό κερδίζει την κούρσα! Ο λόγος για το Sport24, το οποίο φέρεται να ηγείται των προτάσεων που έχει μέχρι στιγμής ομάδα των δυτικών προαστίων και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την κάλυψη του ματς!

Μέχρι στιγμής, η πιό συμφέρουσα πρόταση που είχαν δεχτεί οι άνθρωποι του Περιστερίου ήταν αυτή των εργαζομένων της ΕΡΤ, οι οποίοι κυριολεκτικά έκαναν ρεφενέ για να πάρουν το παιχνίδι! Ωστόσο, όπως φαίνεται το Sport24, που ηγείται του εύρωστου ομίλου της Μedia 24 πλήρωσε περισσότερα και θα είναι αυτό που κατά πάσα πιθανότητα να πάρει το παιχνίδι.

Εκτός και αν έχουμε κανένα μπάσιμο της τελευταίας στιγμής από τα συνδρομητικά κανάλια ή άλλα διαδικτυακά Μέσα, όπως το gazzetta.gr που είχε καλύψει την πρεμιέρα με τον Μανδραϊκό.

Πάντως αξίζει συγχαρητηρίων η κίνηση των εργαζομένων της ΕΡΤ και ελπίζουμε το Sport24 εφόσον αναλάβει τη μετάδοση να την καλύψει άριστα!


Comments are closed.