Στυλιανόπουλος: «Δεν πρέπει να προσαρμοστεί η ΑΕΚ στη Γ’Εθνική»

0

Ο Παναγιώτης Στυλιανόπουλος,ο άνθρωπος που “συνδέει” την Ένωση με τον Μανδραϊκό,μιλάει αποκλειστικά στο AEK LIVE για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πως η ομάδα πρέπει να βλέπει την κατηγορία

379340

Με αφορμή το Μανδραϊκός-ΑΕΚ, το ΑΕΚ LIVE επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Στυλιανόπουλο.

Όπως σας αποκάλυψε το AEK LIVE, υπάρχουν δύο στοιχεία που ενώνουν την Ένωση με τον Μανδραϊκό, την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Στυλιανόπουλο, παλαίμαχο άσο του Δικέφαλου αετού, προπονητή των “κιτρινόμαυρων” Ακαδημιών που έχει μεγάλη ιστορία στην ομάδα της Μάνδρας, της οποίας υπήρξε μέλος.

Ο «Στίλεκε» όπως ήταν το προσωνύμιο του στην Ένωση μίλησε αποκλειστικά στο AEK LIVE για τη θητεία του στον Μανδραϊκό ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής. Παράλληλα αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας, ενώ όσον αφορά την κατηγορία τόνισε ότι πρέπει να είναι περαστική για τον Δικέφαλο.

Συνέντευξη στον Χάρη Καραγιάννη

320310-Πόσα χρόνια ήσασταν στον Μανδραϊκό, είτε σαν παίκτης είτε σαν προπονητής;

«Ως ποδοσφαιριστής παρέμεινα στον Μανδραϊκό ενάμιση χρόνο και έπειτα έγινα προπονητής. Σαν προπονητής της ομάδας έκατσα αρκετά χρόνια με κάποια διαλείμματα ενδιάμεσα. Για παράδειγμα καθόμουν 3-4 χρόνια, έφευγα για ένα χρόνο και μετά γυρνούσα. Το σύνολο της παρουσίας μου στον Μανδραϊκό είναι περίπου μια 10ετία».

-Έχετε παρακολουθήσει πρόσφατους αγώνες του Μανδραϊκού;

«Όχι δεν έχω καθόλου εικόνα. Έχω 3-4 χρόνια να ασχοληθώ με τον Μανδραϊκό, αλλά από φέτος θα πηγαίνω γήπεδο για να ασχοληθώ ξανά με το σύλλογο.

-Ποια είναι η άποψή σας για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Γ΄΄ Εθνική;

«Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι αλλά μόνο να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν υπάρχει νόημα να ασχολούμαστε πια με τον υποβιβασμό, μιας και αποτελεί μια πραγματικότητα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε πως θα οργανωθούμε για να φέρουμε την ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία».

-Πως την είδατε την ΑΕΚ στα φιλικά προετοιμασίας;

«Μόνο το ματς απέναντι στην Ομόνοια παρακολούθησα αφού ήμουν στο ΟΑΚΑ. Τα υπόλοιπα φιλικά δεν είχα τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσω.  Πιστεύω όμως πως έχει ένα καλό σύνολο για αυτήν την κατηγορία και μιλάω από πρώτο χέρι γιατί γνωρίζω τη Γ΄΄ Εθνική (παλιά Δ΄΄) πολύ καλά».

-Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ θα δυσκολευτεί στη Γ΄ή θα κάνει περίπατο;

«Δε νομίζω να δυσκολευτεί, γιατί έχει μια σχετική διαφορά στο ρόστερ από τις υπόλοιπες ομάδες. Η ΑΕΚ έχει μια μεγάλη ιστορία ανεξάρτητα με την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται. Ο Μανδραϊκός είναι Μανδραϊκός, ο Ιωνικός είναι Ιωνικός, έχουν ιστορία αλλά όχι σαν και αυτήν της ΑΕΚ».

Τί πρέπει να προσέξουμε; 

 «Πιστεύω ότι η ΑΕΚ έπρεπε να πάρει μεγαλύτερη διαφορά απ’ τις υπόλοιπες ομάδες από αυτή που έχει τώρα για λόγους ασφαλείας. Επειδή η ομάδα είναι καινούρια, θα υπάρξουν προβλήματα αλλά θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί αλλά ούτε και πρέπει, γιατί η ΑΕΚ πρέπει να λειτουργεί σε συνθήκες Σούπερ Λιγκ. Θα είναι λάθος να προσαρμοστεί στη Γ΄΄, αφού αυτή η κατηγορία είναι περαστική για την ΑΕΚ».


Comments are closed.