Σχόλασε τον μάνατζερ και μιλάει με ΑΕΚ!

0

Επαφή με την ΑΕΚ προκειμένου να παραμείνει κιτρινόμαυρος έκανε ο Γιάννης Καραλής, ο οποίος πλέον θα εκπροσωπείται από άλλον ατζέντη

ÊÁÑÁËÇÓÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ   ATROMITOS - AEKΟι μεταγραφικές υποθέσεις στην ΑΕΚ συνεχίζονται και το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Από το περσινό έμψυχο υλικό έμειναν κάποιοι ποδοσφαιριστές με την υπόθεση του Γιάννη Καραλή να βρίσκεται μέχρι και σήμερα σε εκκρεμότητα. Ξέραμε από τις αρχές του καλοκαιριού ότι η νέα τάξη πραγμάτων τον ήθελε στην επόμενη ημέρα της ομάδας. Ξέραμε ότι ο ίδιος είχε εκφράσει και μέσω του ΑΕΚ live την επιθυμία του να παραμείνει κιτρινόμαυρος και περίμενε πρόταση. Ωστόσο, δεν μάθαμε τίποτα νεώτερο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Καραλής ήρθε ο ίδιος σε επαφή με την ΑΕΚ προκειμένου να μάθει τί μέλλει γενέσθαι. Ο 24χρονος μέσος όντως άνοιξε μόνος του δίαυλο επικοινωνίας με την Ένωση, καθώς τα έσπασε με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Ευαγγελόπουλο.

Ο Καραλής μίλησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, στον οποίο εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας άκουσε τον παίκτη και του είπε ότι θα ξαναμιλήσουν από εβδομάδα. Οπότε η υπόθεση της παραμονής του Καραλή παραμένει ανοικτή και βρίσκεται στην κρίση του προπονητικό τιμ, αν θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Πάντως είναι μαγκιά του Καραλή που αποφάσισε να δείξει τις προθέσεις του στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με το περιβάλλον, ο παίκτης ήταν έντονα δυσαρεστημένος με τον άνθρωπο που τον εκπροσωπούσε, ο οποίος φερόταν να τον πιέζει να μη συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, κάτι που είχε κάνει και με άλλους πελάτς του. Πρόσφατο παράδειγμα ο Κώστας Βλάχος (που τον έστειλε στον Ολυμπιακό).

Ο Καραλής δεν είναι ο μόνος που τα έσπασε με τον μάνατζέρ του για να έρθει στην ΑΕΚ. Ο Τάσος Τσουμάγκας έδειξε τον δρόμο, κάτι που είχε εκτιμήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε τις επόμενες ημέρες τί θα γίνει με την περίπτωση του παίκτη.

Μιχάλης Μικελλής


Comments are closed.