ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύμβουλος στον Άρη Ολυμπίας ο Μπατίστα!

Εκτός από τον Περαμαϊκό, ο Ντανιέλ Μπατίστα θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε τοπική ομάδα της Ηλείας!

Published

on

Εκτός από τον Περαμαϊκό, ο Ντανιέλ Μπατίστα θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε τοπική ομάδα της Ηλείας!

podosfairo-BATISTA_121842859Μπορεί από την ΑΕΚ να τον έδιωξαν σαν αποτυχημένο, ο Ντανιέλ Μπατίστα όμως δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς δουλειά. Ο βετεράνος μπόμπερ της Ένωσης και πρώην προπονητής της ομάδας Νέων, ανέλαβε τον πάγκο του Περαμαϊκού, ενώ θα αναλάβει πόστο και σε ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος του νομού Ηλείας.

Ο Ντανιέλο θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα μάλιστα, το Σάββατο αναμένεται να είναι στην Ηλεία όπου και θα φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ την Κυριακή το πρωί στις 11, θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Τα δημοσίευματα κάνουν λόγο ότι ο Μπατίστα θα αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο του Άρη, γι’ αυτό και θα έχει απλά συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα. Εξάλλου οι υποχρεώσεις του με τον Περαμαϊκό, δεν θα τον άφηναν να έχει αυτή τη θέση σε άλλη ομάδα. Συν τοις άλλοις είναι αντιδεοντολογικό.