Έφαγαν χοντρό κράξιμο οι παίκτες από τον κόσμο – Επεισόδιο με Τζιπούρ

0

Τον εξάψαλμο από τους οπαδούς της ΑΕΚ άκουσαν οι παίκτες κατά την άφιξη της αποστολής στο ξενοδοχείο μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Λεβαδειακό.

αεκ-o

Τον θυμό των οπαδών της ΑΕΚ προκάλεσε η ήττα στη Λιβαδειά με 3-0. Όπως σας ενημέρωσε το AEK LIVE φίλοι της Ένωσης συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και περίμεναν την άφιξη της αποστολής. Όταν έφτασε το πούλμαν στο ξενοδοχείο της Αττικής οδού, οι παίκτες τα ακουσαν για τα καλά.

Οι Ενωσίτες εξέφρασαν τα παράπονά τους σε πολύ έντονο ύφος. Η κατάσταση όμως φέρεται να ξέφυγε και δημιουργήθηκε επεισόδιο με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, στο πρόσωπο του οποίου υπάρχει δυσαρέσκεια λόγω των κακών εμφανίσεων του. Ευτυχώς η ένταση που δημιουργήθηκε έσβησε γρήγορα με την παρέμβαση αστυνομικών.

Ειπώθηκαν πολλά σε εκείνο το τετ α τετ με τους παίκτες. Πολλοί διάλογοι και ατάκες. Αυτά όμως δεν θα τα διαβάσετε εδώ. Εδώ θα σας πούμε απλά τα γεγονότα χωρίς σάλτσες.

Στο μάτι του κυκλώνα δεν βρέθηκε μόνο ο Αλγερινός, αλλά και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο παίκτης που κάποιοι τον βλέπουν ως νέο ηγέτη άκουσε πολλές παρατηρήσεις. Μάλιστα οι οπαδοί πρότειναν στον Χρήστο Αραβιδη να νουθετήσει τους συμπαίκτες του, ως ο πιο δουλευταράς (διαβάστε εδώ).

Μείνετε συντονισμένοι…

 


Comments are closed.