Τα ακριβά διαρκείας και ο γηπεδικός… κουμπαράς

0

Τα επιχειρήματα που έθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να πάρει ο κόσμος της ΑΕΚ διαρκείας, οι τιμές των οποίων χαρακτηρίστηκαν ακριβές δεδομένου των οικονομικών συνθηκών. Το ταμείο, η πρώτη νίκη και το «όλοι μαζί»

times-diarkeias-2013-2014-aekΗ ΑΕΚ άρχισε να μετράει αντίστροφα για την αναγέννησή της από την Τετάρτη (10/7/2013) με την παρουσίαση των μελών της νέας διοίκησης και την ανακοίνωση των τιμών για τα διαρκείας της σεζόν 2013-2014. Το aek-live.gr σας παρουσίασε σε σχετικό θέμα αναλυτικα πόσο θα κοστίσουν οι κάρτες και πήρε πολλά μηνύματα για τις τιμές, με πολλούς Ενωσίτες να διαμαρτύρονται ότι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ άλλοι εξέφρασαν την αδυναμία τους να προμηθευτούν έστω και το πιο φθηνό εισιτήριο των 150 ευρώ.

Είναι αλήθεια, ότι οι τιμές είναι ακριβές δεδομένου της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας αλλά και των συνθηκών στις οποίες θα αγωνίζεται η ΑΕΚ. Ναι οι τιμές είναι για μία ομάδα του μεγέθους της Ένωσης, ωστόσο δεν ανταποκρίνονται στην κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα του δικέφαλου αετού.

 ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÇÔÑÇ ÌÅËÉÓÓÁÍÉÄÇΠαρ΄όλα αυτά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε να ποντάρει πολύ σε αυτόν τον τομέα. Χαρακτήρισε μάλιστα την ανταπόκριση για τα εισιτήρια διαρκείας, ως πρώτη καθοριστική κίνηση αγάπης για την ΑΕΚ. «Κανένα πορτοφόλι δεν δημιούργησε τη δύναμη μιας ομάδας. Μόνο η δυναμική του κόσμου. Γι’ αυτό πρέπει να μετρήσουμε τη δύναμή μας», είπε χαρακτηριστικά στην παρουσίαση που έλαβε χώρα στο ΤΑΤΟϊ Club.

Ο ισχυρός άνδρας της Aegean γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να υπάρξει μία κινητήρια δύναμη που θα ωθήσει τον κόσμο στην αγορά διαρκείας. Ξεκαθάρισε λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου, ότι «τα μισά έσοδα από τα διαρκείας θα πάνε στον κουμπαρά για την κατασκευή του γηπέδου». Αν ένα εισιτήριο κοστίζει 150 ευρώ τα 75 θα πάνε για το γήπεδο. Μάλιστα, φέρνοντας ως παράδειγμα το βίντεο που προβλήθηκε στην έναρξη της εκδήλωσης, είπε πως το «γήπεδο θα το χτίσουμε όλοι μαζί. Όπως οι παππούδες μας, το 1930. Αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή. Να μετρήσουμε πόσοι είναι ΑΕΚ. Αυτή είναι η πρώτη μας απάντηση, η πρώτη μας νίκη, Η πρώτη αυτή μάχη πρέπει να κερδηθεί από την πρώτη στιγμή».

IMG_2947Αυτό ήταν το δέλεαρ του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ ώστε για να παρακινήσει τον αγνό Ενωσίτη, ο οποίος σύμφωνα με το ενημερωτικό φυλλάδιο που μοιράστηκε, εφόσον γίνει κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2013-2014 και 2014-2015 θα έχει το βασικό προνόμιο ώστε να πάρει προτεραιότητα για την αγορά διαρκείας στο νέο γήπεδο.

Έπεισε ο Μελισσανίδης με τα λεγόμενά του; Θα φανεί από αύριο που θα ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας. Ο ίδιος πάντως σε σχετική ερώτηση δεν ήθελε να κάνει  εκτιμήσεις. Ξέρει ότι είναι πολλά τα λεφτά για τους οπαδούς, αλλά το όνειρο της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια τεράστιο… Και τα όνειρα κοστίζουν ακριβά για να γίνουν πραγματικότητα.

 

Cirith Ungol


Comments are closed.