ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Χορεύει τσάμικο ο Νικολόπουλος…

Αλλαγή πλεύσης… από τον βουλευτή Ν. Νικολόπουλο για τη χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ

Published

on

Αλλαγή (;) πλεύσης… από τον βουλευτή Αχαϊας Ν. Νικολόπουλο που πρόσφατα είχε επικρίνει τον Γ. Σγουρό για τα 20 εκ. ευρώ… της Περιφέρειας Αττικής που προορίζονται για αναπτυξιακούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ο κ. Νικολόπουλος το έριξε στο τσάμικο τώρα και άλλα υποστηρίζει, ευτυχώς αλλάζοντας ρότα στην αρχική του στάση κατά της ΑΕΚ.

nikosnikolopoulos

Με αφορμή κάποια συνθήματα που γράφτηκαν έξω από το γραφείο του o επικεφαλής του “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Kόμματος Ελλάδος” Νίκος Νικολόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

synthimata

«Μετά από δεκαετίες διασπάθισης του δημοσίου χρήματος μέσω ειδικών λογαριασμών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και άλλων κονδυλίων (ΕΣΠΑ, ΟΠΑΠ κ.α), είναι απολύτως λογικό οι φτωχοποιημένοι και βαρύτατα φορολογούμενοι πολίτες να αποζητούν μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους στην Βουλή έλεγχο μέχρι και της τελευταίας δεκάρας των χρημάτων που καταβάλουν στα δημόσια ταμεία.Και είναι δύο φορές λογικό να είναι κάποιος προσεκτικός και καχύποπτος, όταν ο πολιτικός που μοιράζει το δημόσιο χρήμα έχει παρελθόν «βαρύ» στο αντικείμενο αυτό, τόσο ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού όσο και ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, όπως συμβαίνει με τον εκλεκτό του Πασοκ στην Περιφέρεια Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό.

Ας μην αναρωτιόμαστε πάντως πως έφτασε η χώρα ως εδώ. Οι αθλητικοί σύλλογοι και τα μέλη τους θέλουν γήπεδα για τις ομάδες τους και μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα αυτή γι όλους. Στηρίζω τον αγώνα κάθε ερασιτεχνικού αθλητικού συλλόγου για να αποκτήσει βασικές υποδομές και να προσφέρει στην κοινωνία και την νεολαία.

Η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης θα πρέπει να «τιμωρηθούν» παραδειγματικά οι υπαίτιοι της καταστροφής του ιστορικού της γηπέδου πριν από μία περίπου δεκαετία.
Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα.

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα Ελλάδος και εγώ προσωπικά, είμαστε στο πλευρό της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τόσο για να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τα «εγκλήματα» που συντελέστηκαν εις βάρος της, όσο και για να την βοηθήσουμε στα οράματα του μέλλοντος της .

Η ΑΕΚ εξάλλου αποτελεί πάνω από όλα σημείο αναφοράς για εκατομμύρια Ελλήνων των αλησμόνητων πατρίδων μας.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους τάζει και τους εμπαίζει.

Είναι ξεκάθαρο: θέλουμε έργα, θέλουμε υποδομές αλλά με διαφάνεια και σεβασμό στα χρήματα που με αίμα και ιδρώτα προσφέρει ο Έλληνας πολίτης».

Continue Reading
Advertisement