Τα καλύτερα έρχονται…

0

gsladboardsΛοιπόν αδέλφια, είμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική και ήδη έχουμε τα έξεις σπαρταριστά:

Πριν το εναρκτήριο λάκτισμά της αγωνιστικής, προηγήθηκε πόλεμος ανακοινώσεων και βολών με εμπλοκή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΠΑΕ Βέροια, της συνδρομητικής τηλεόρασης και του ΣΚΑΪ.

Το απόγευμα του Σαββάτου, συνελήφθησαν πέντε άτομα, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν με ραντεβού, σε επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, στα Κ. Πατήσια.

Το δεύτερο ημίχρονο στη Λιβαδειά ξεκίνησε με καθυστέρηση, περίπου 10 λεπτών, λόγω επεισοδίων οπαδών του Ολυμπιακού και της αστυνομίας. Οι «ερυθρόδερμοι» ε… συγγνώμη, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να πέταξαν καθίσματα σε αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων. Ο διαιτητής Τοπούζης απέσυρε τις ομάδες, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Χρειάστηκε η παρέμβαση και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να σβήσει μια μικρή εστία φωτιάς. Από όλο το παραπάνω στόρι, η τηλεόραση της NOVA δεν είδε και δεν ανέφερε τίποτα! Πάνω απ’ όλα το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

Την Κυριακή το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ν. Νταμπίζας, χτυπήθηκε με μπουνιές και κλοτσιές, κοινώς κλοτσομπουνίδια από τέσσερα πέντε άτομα την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο της Λεωφόρου, όπου παρακολούθησε τον αγώνα Νέων ΠΑΟ – Βέροιας. Η ΠΑΕ καταδίκασε το γεγονός αλλά κατά βάθος μια χαρά είναι για τον Αλαφούζο ο «Ντάμπι» στο ρόλο του εξιλαστήριου θύματος.

Αυτά και είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα καλύτερα έρχονται. Όλοι μαζί να προστατέψουμε το… προϊόν που μας δίνει τέτοιες μαγικές στιγμές αθλητισμού!

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

https://twitter.com/aliatas74


Comments are closed.