Τελευταίο τεστ ετοιμότητας!

0

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο 14/9 τον Ιωνικό στο τελευταίο ίσως φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

1016849

Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τελευταίο φιλικό με το Χαϊδάρι στα Σπάτα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την Ένωση. Η σημαντικότητα του σημερινού αγώνα είναι μεγάλη καθώς ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει σε ποιο αγωνιστικό επίπεδο βρίσκεται η ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες της Γ Εθνικής. Και ο Ιωνικός και η ΑΕΚ έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και τις προσθήκες στο ρόστερ και είναι έτοιμες να ριχτούν στην μάχη.

Αναμφίβολα το επίπεδο της ΑΕΚ είναι πολύ ποιο ψηλό από κάθε άλλη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ 2, η Ένωση έχει σήμερα την ευκαιρία με μια καλή παρουσία να το αποδείξει. Ο Κολοσσός έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές βασικούς και μη κι’ έτσι μπορεί να δοκιμάσει πολλά πράγματα. Ενδιαφέρον θα έχει η παρουσία του Τσιρίλο αν και εφόσον αγωνιστεί με στην βασική εντεκάδα. Να θυμίσουμε ότι ο Ιταλός δεν ήταν πλήρως έτοιμος και για το λόγο αυτό διοργανώθηκε το φιλικό με το Χαϊδάρι ούτως ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

 

Αντρέας Ψάλτης


Comments are closed.