Τη Δευτέρα η κηδεία του Σαλευρή

0

Τη Δευτέρα (5/8) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου Σαλευρή σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας, η οποία εξέφρασε τη θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του μεγαλομετόχου της.

salevris34Στην ανακοίνωση μάλιστα αναφέρει ότι επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνου, να υπάρξει συνεισφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» απ’ όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η αθλητική οικογένεια της ΠΑΕ Καλλιθέα είναι συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού μας προέδρου, Νίκου Σαλευρή.

Όλη η ομάδα, όλη η πόλη, όλος ο αθλητισμός σήμερα πενθεί για τον άνθρωπο που ήταν μπροστάρης στους αγώνες της Καλλιθέας. Τον πρόεδρο που έδινε πάντα με αξιοπρέπεια και ευγένεια την μάχη για να επικρατήσει η ισονομία στο ποδόσφαιρο.

Τον οικογενειάρχη που έδωσε στα παιδιά του σπουδαία ανατροφή για να συνεχίσουν το έργο του στα εκπαιδευτήρια «Σαλευρή». Τον συμπαραστάτη όλων των μελών της ομάδας. Από τους φροντιστές και τον οδηγό της ομάδας μέχρι τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, το προπονητικό τιμ και τα στελέχη της διοίκησης. Όλοι θρηνούμε για το χαμό του προέδρου της ομάδας μας.

Ο Νίκος Σαλευρής έχει γράψει τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία της Καλλιθέας.
Συνέδεσε το όνομά του με τις πιο λαμπρές στιγμές του Σωματείου μας. Έκανε το όνομα της ομάδας μας γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Κέρδισε τον σεβασμό όλων των φιλάθλων που αναγνώρισαν την προσπάθειά του για τον εκσυγχρονισμό του ποδοσφαίρου. Ταύτισε το όνομά του με την Καλλιθέα.

Ο Νίκος Σαλευρής ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Στην οικογένειά του, στην ομάδα μας, στην πόλη της Καλλιθέας. Θα τον θυμόμαστε πάντα, θα λειτουργούμε με βάση το όραμα του για την αναγέννηση του ελληνικού αθλητισμού και θα πράττουμε με τις αρχές και τις αξίες που έδωσε σε όλο το δυναμικό του Σωματείου».


Comments are closed.