Τιμήθηκε στην Κεφαλλονιά ο Μελισσανίδης! (vid)

0

Την Κεφαλλονιά επισκέφθηκε ο Δημ. Μελίσσανίδης ο οποίος συνόδευε την πρέσβειρα στο Λονδίνο του Παναμά κ. Ντε Λγκάντο. Η κ. Πρέσβειρα με την παρέα της διάλεξε την Κεφαλλονιά για τις διακοπές της μαζί με το γιο της. Είναι άγνωστο τις χέσεις του εφοπλιστικού κεφαλαίου με τον Παναμά μιας και οι περισσότερες σημαίες κυματίζουν στα καράβια τους.

melissanidis

Δόθηκαν εκ μέρους του Δημάρχου πλακέτες του Δήμου στην κ. Πρέσβειρα και τον κ. Μελισσανίδη, και στη συνέχεια αναχώρησαν μάλλον για το Φισκάρδο. Ο κ. Δήμαρχος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Μελισσανίδη αναφέροντας πόσο μεγάλη είναι η φιλία τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ο κ. Μελισσανίδης υποσχέθηκε να του δωρήσει ένα μεγάλο πίνακα για τον τοίχο του δίπλα στο γραφείο του. Ρωτήσαμε τον κ. Μελισσανίδη στο περιθώριο της επίσκεψης για το γήπεδο της ΑΕΚ, και μας είπε ότι το γήπεδο θα γίνει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, το απόγευμα της Παρασκευής 29 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Εφοπλιστή και Πρόεδρο της Α.Ε.Κ. κ.Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο κ.Μελισσανίδης, προσωπικός φίλος του κ.Παρίση, συμπαραστάθηκε στους κατοίκους του Νησιού ιδιαιτέρως κατά την διάρκεια των πρόσφατων δίδυμων Σεισμών του χειμώνα.

Στη συνέχεια, ο κ.Δήμαρχος , συνοδευόμενος από τον κ.Μελισσανίδη και τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, μετέβησαν στον Αερολιμένα Κεφαλονιάς για να υποδεχθούν την Πρέσβειρα του Παναμά στη Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία και Ισλανδία , κ.Ana Irene Delgado.

Την κ.Πρέσβειρα συνόδευαν ο αδελφός της κ.Georgio Delgado, η Συγγραφέας κ.Della Rounick και ο Αρχιτέκτονας κ.Αθανάσιος Κυρατσούς.

Ακολούθως, σε μία σεμνή Τελετή υποδοχής στο Δημαρχείο, που τίμησε με την παρουσία του ο εκλεγμένος –πρώτος σε σταυρούς- Δημοτικός Σύμβουλος, επιχειρηματίας κ.Διονύσης Λυκούδης, ο κ.Παρίσης προσέφερε στους εκλεκτούς καλεσμένους συμβολικά την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου.

Στη Σύσκεψη που ακολούθησε τέθηκαν οι βάσεις για Πολιτιστική και Επιχειρηματική διασύνδεση της Κεφαλονιάς με τον Παναμά.

Τέλος, όλοι οι καλεσμένοι μετέβησαν στο Φισκάρδο και πρίν αναχωρήσουν για ολιγοήμερη κρουαζιέρα στο Ιόνιο με τη Θαλαμηγό του κ.Μελισσανίδη, συμμετείχαν σε δείπνο, που οργάνωσε προς τιμήν τους ο κ.Παρίσης στη γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα «Βάσω».

Πηγή: kefalonianews.gr


Comments are closed.