Τιμή και δόξα στους ήρωες του Μπλόκου της Καλογρέζας

0

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης στους 22 εκτελεσθέντες (21 Έλληνες και ένας Ιταλός αντιφασίστας) στο Μπλόκο της Καλογρέζας, που είχε γίνει 75 χρόνια πριν, με τη συνεργασία Γερμανών και Ελλήνων δοσίλογων.

Εκτός από τη σύντομη ομιλία του δημάρχου και το τρισάγιο, η φιλαρμονική και η χορωδία “γέμισαν” την εκδήλωση με αγωνιστικά τραγούδια, ενώ έγινε κατάθεση στεφανιών. Δημοτικές κινήσεις, τοπικοί σύλλογοι, πολιτικές οργανώσεις, το σωματείο εργαζομένων του Δήμου, ο Κώστας Παπαδάκης δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκπροσώπησε την ΚΕΕΡΦΑ, φίλαθλοι της Νέας Ιωνίας και της ΑΕΚ, άνοιξαν πανό, αλλά και φορείς που προτίμησαν αντί για στεφάνι να καταθεσουν το αντίτιμο σε κοινωνικές δράσεις, πήραν μέρος στην εκδήλωση.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 13 Μάρτη με την εκδήλωση – συζήτηση “Εθνική Αντίσταση και Ποδόσφαιρο”, συνεχίζονται τη Δευτέρα 18 Μαρτίου με αγώνα παλαιμάχων στις 6μμ στο δημοτικό στάδιο, συνεχίζονται με έκθεση ζωγραφικής μαθητών στο “Παναιτώλιο” στις 20/3 και ολοκληρώνονται με αγώνες δρόμου την Κυριακή 31 Μαρτίου.Πηγή: https://nasosbratsos.blogspot.com

 


Comments are closed.