ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι γίνεται με τους ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ;

Τι γίνεται με τους ορκωτούς λογιστές και δεν τελειώνει η εκκαθάριση;

Published

on

Στην επιστολή που έστειλε ο Κώστας Κοτσώνης αναφέρονται πολλά και ενδιαφέροντα.

aekfc

Ένα στοιχείο της μάλιστα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ανέφερε πως “Το πρακτικό της Γ.Σ. της 7ης Ιουνίου υποβλήθηκε δύο φορές στο Γ.Ε.ΜΗ του Υπουργείου Ανάπτυξης. Στην δεύτερη υποβολή του σημειώνεται ότι η Γ.Σ. εξέλεξε συγκεκριμένο ελεγκτικό γραφείο να συνεπικουρήσει τον εκκαθαριστή στο έργο του. Τέτοιο πράγμα δεν έγινε ποτέ. Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα και φυσικά ποτέ δεν ψηφίστηκε το συγκεκριμένο γραφείο από την Γ.Σ. γιατί απλά όλοι οι παριστάμενοι είχαμε μείνει με την ιδέα ότι την δουλειά αυτή θα την έκανε ο τακτικός ορκωτός ελεγκτής κ. Σκότης ο οποίος είχε ήδη διοριστεί από την Γ.Σ. της 16ης Ιανουαρίου για τον τακτικό έλεγχο”. 

Φυσικά εμείς αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο ο κ. Σκότης δεν ήταν ο άνθρωπος που θα αναλάμβανε την εκκαθάριση, καθώς ήταν εκλεγμένος από το Δ.Σ. Ποιος είναι ο άνθρωπος που τρέχει όλες αυτές τις διαδικασίες;

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement