Τι είπε ο Μπάνκι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

0

«Ήταν ένα πολύ  δύσκολο παιχνίδι, από όταν ακόμη το προσεγγίσαμε. Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε εξαρχής την επιθετικότητα του σε άμυνα κι επίθεση χωρίς εμείς να μπορούμε να βρούμε λύσεις. Κάναμε ασυγχώρητα λάθη σε άμυνα κι επίθεση ενώ θα πρέπει ν’ αναφερθούμε και στις χαμένες βολές. Όσον αφορά τα λάθη μας ήταν μαζί με τις βολές αυτά που έδωσαν στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να έχει παραπάνω επιθέσεις.

Ο αντίπαλος μετέφρασε πολύ καλύτερα τον τρόπο το παιχνιδιού και του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε στο παιχνίδι, τα στοιχεία εκείνα που θα το γύριζαν. Μειώσαμε τη διαφορά αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε τις λύσεις για να επαναφέρει διαφορές ασφαλείας στην αναμέτρηση». Σημείωσε ο Λούκα Μπάνκι και συνέχισε:

«Βρήκαμε μια ομάδα εμπνευσμένη. Με τα ποσοστά του Χάτσερ ίσως να μη χρειαζόταν κιόλας ο Γκος. Όλη η ομάδα χτύπησε στα αδύνατα σημεία μας κι όποτε προσπαθούσαμε να τους φτάσουμε αυτοί ξέφευγαν. Το παιχνίδι μας δεν προσαρμόστηκε μόνο στον Γκος. Όποιος το πιστεύει αυτό κάνει λάθος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Υπήρξε και διαφορά στα ριμπάουντ λόγω της αθλητικότητας παιδιών όπως ο Γκάρετ.

Τέλος, όταν χάνεις τόσα πολλά σουτ εντός παιδιάς δεν παίζει ρόλο τι έκανε ο Γκος. Αναγκαστικά μετά από ένα σημείο πρεσάραμε, ρισκάροντας κάποια εύκολα καλάθια. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε ν’ ανοίξουμε το Rotation. Η δεινότητα των Χάτσερ και Τέπιτς ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι».

Για τις 10 ασίστ το Βασίλη Ξανθόπουλο : «Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του Ξανθόπουλου. Είναι αθλητής που έχει ξεχωριστή συμπεριφορά από τους αντιπάλους του. Η εξυπνάδα του βρίσκεται στο ότι μπορεί να καλύπτει τις αδυναμίες του. Όσο ήταν μέσα ο Βασίλης είχε πολύ καλές επιλογές και βοήθησε στο να μειωθεί η διαφορά».

 Αν μίλησε στους παίκτες του για τα περασμένα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Δε μίλησα καθόλου με την ομάδα για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ή του κυπέλλου. Ήταν διαφορετικά παιχνίδια και δεν μπορείς να βρεις κοινά σημεία. Προσπάθησα να προετοιμάσω την ομάδα ξεχνώντας το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ωστόσο όταν πήγε η διαφορά στους 21 αναγκαστήκαμε να προσπαθήσουμε ν’ αλλάξουμε το παιχνίδι μας. Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ δυνατό αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε τη διαφορά να φτάσει στους 21 πόντους».

Στο τέλος είπε: «Υπερέβαλα εαυτόν στο φάουλ του Χάντερ, αλλά έμεναν λίγα λεπτά, δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι κι ίσως να χάναμε και τη διαφορά. Παρόλα αυτά βρήκαμε κάποια σουτ και μειώσαμε τη διαφορά. Είναι κάτι τρελό οι εννέα πόντοι διαφορά σε σύγκριση με τις χαμένες βολές. Θεώρησα πως πήγε να κάνει μεγάλο λάθος ο Χάντερ και προσπάθησα να τον ηρεμήσω».


Comments are closed.