Τι είπε ο Ουζουνίδης για τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ;

0Ιδική αναφορά στον Μπότο από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ για την σημερινή εμφάνιση αλλά και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που ήταν σημαντικό, ήταν να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Και θέλαμε να δώσουμε και την ευκαιρία σε κάποια νέα παιδιά, να δείξουν πόσο έτοιμα είναι. Ο Μπότος ήταν πολύ καλός. Είναι ένα πειθαρχημένο παιδί, ένα παιδί που ακούει. Μπήκε και ο Αλμπάνης, που είχε καιρό να παίξει. Ήμασταν σοβαροί, επιθετικά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Θετικό είναι ότι κερδίσαμε και παίξανε και νεαρά παιδιά. Και αυτό θα γίνει και στο επόμενο παιχνίδι κυπέλλου, για να δείξουν αυτά τα παιδιά, πως με την πάροδο των χρόνων μπορούν να βοηθήσουν. Εμείς έχουμε και το ντέρμπι και έπρεπε να αφήσουμε πολλούς παίκτες πίσω. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε και τραυματισμούς γιατί πάντα σ’ αυτά τα ματς υπάρχει ο κίνδυνος για τραυματισμούς. Είναι και σημαντικό το γεγονός πως έβαλαν γκολ δυο πιτσιρικάδες, που θα λειτουργήσει θετικά για την ψυχολογία τους»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τον ΠΑΟ. Είναι ένα ντέρμπι. Δεν παίζω εγώ, παίζουν οι παίκτες. Και πρέπει να προετοιμαστούμε για να παίξουμε καλά και να παρουσιαστούμε καλοί. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και σε διάρκεια απ’ ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη. Είναι ένα ντέρμπι».

Για την προοπτική των νεαρών ποδοσφαιριστών:

«Ήδη έχουμε αρχίσει να δίνουμε συμμετοχές. Ο Μπότος δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18, αλλά δουλεύει καλά. Απ’ αυτούς εξαρτάται. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο. Πρέπει και οι νεαροί παίκτες από μόνοι τους, να φτιάξουν την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθησή τους. Είναι στο χέρι τους πάντως, διότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει δείξει πως ποντάρει και βγάζει νέα παιδιά»


Comments are closed.