ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι ζήτησε ο “Κολοσσός” στο χτεσινό φιλικό

Τα παράπονα του Δέλλα, η συνεχής πίεση στον αντίπαλο, το επιθετικό παιχνίδι. Αυτά ζήτησε ο προπονητής της ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο έπιασαν τόπο.

Avatar photo

Published

on

Τα παράπονα του Δέλλα, η συνεχής πίεση στον αντίπαλο, το επιθετικό παιχνίδι. Αυτά ζήτησε ο προπονητής της ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο έπιασαν τόπο. 

filiko6

Η ΑΕΚ έδωσε χτες Κυριακή 4/8 το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με την Νέα Ιωνία στα Σπάτα και κατάφερε να επικρατήσει με 4-1. Ο Δέλλας είχε κάποια παράπονα α΄πό τους ποδοσφαιριστές του στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο οι παρατηρήσεις του έπιασαν τόπο και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα εμφανίστηκε σαφώς καλύτερη.

Ο προπονητής ήθελε η Ένωση να παίζει επιθετικό,ποδόσφαιρο, να πιέζει τον αντίπαλο ψηλά, να μην μπορεί να ανασάνει.  Στο Α’ μέρος το κέντρο με την επίθεση ήταν μακρία με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτείται αρκετά ο Μπρέσεβιτς.  Στο Β’ ημίχρονο τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά αφύ τα μπακ ανέβαιναν ψηλά και η πίεση που ζήτησε ο Δέλλας έγινε πραγματικότητα. Οι γραμμές μεταξλυ τους είχαν συνοχή και η ομάδα έπαιζε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Με λίγα λόγια ο προπονητής θέλει να καθιερώσει ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού που θα μπαίνουν στην αντίπαλη περιοχή όσο περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

Continue Reading
Advertisement