ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι σκέφτονται στα Τρίκαλα μετά την συνένωση των δυο δικεφάλων;

Published

on

Παναγιώτης Ζωγράφος και ‘Αρης Γακόπουλος, αποτελούν τους ισχυρούς διοικητικούς παράγοντες που από πλευράς Γοργογυρίου, συμμετείχαν στη φετινή συγχώνευση με τον Πρόδρομο

95f481bcff9bdff8fcf895b3435df095_XLΟ φακός του Trikalascore συνέλαβε αμφότερους στο Et Toi, να απολαμβάνουν το ποτό τους, συζητώντας παράλληλα για τα δρώμενα στην ομάδα τους και όχι μόνο.

Μετά τη συγχώνευση, το νεοσύστατο σωματείο αγωνιστικά πηγαίνει αρκετά καλά, εκπληρώνοντας μέχρι στιγμής το στόχο των διοικούντων, ωστόσο, οι σκέψεις πλέον εστιάζονται στο μέλλον και το τι μέλλει γενέσθαι μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ζωγράφος και Γακόπουλος αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του σωματείου και την επόμενη χρονιά, όπως φυσικά και ο Δημήτρης Καμπλιώνης που συμμετέχει από πλευράς Προδρόμου.

Πηγή: trikalascore.gr

Να σημειώσουμε ότι τόσο ο Πρόδρομος όσο και ο Κόζιακας Γοργογυρίου έχουν φορέσει κιτρινόμαυρες φανέλες με τον δικέφαλο αετό στο στήθος.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement