ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Τι σου είναι το τσάμικο στην ΑΕΚ;

Published

on

Πριν δυο χρόνια τέτοια εποχή είχαμε κάνει στη Νέα Φιλαδέλφεια – δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ – την παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Τότε η δική προσωπική επιλογή σε ότι αφορά τα κεντρικά πρόσωπα που θα παρουσίαζαν το βιβλίο, ήταν ο Νίκος Κατσαρός και ο Γιάννης Βούρος.

Εκείνη την περίοδο για την επιλογή μου στο πρόσωπο του Βούρου, είχα δεχθεί πυρά, για την γνωστή ιστορία με το πανό… Στήριξα την επιλογή μου, χωρίς ταυτόχρονα να είμαι αντίθετος και ε τα παιδιά που διαμαρτύρονταν για την παλιά εκείνη ιστορία. Μάλιστα είχα πει την άποψη μου – όπως κάνω – πάντα πρόσωπο με πρόσωπο, στον ίδιο τον Γιάννη Βούρο.

Από την άλλη ποτέ δεν αμφέβαλα για τα αισθήματα του γνωστού ηθοποιού που πάντα έβαζε μπροστά την ΑΕΚ, κάτι που δεν είχε ανάγκη να κάνει… τουλάχιστον επαγγελματικά.

Στο κράξιμο που είχε πέσει τότε, μαζί με τις γνωστές προειδοποιήσεις… ήταν και ένας συγκεκριμένος παλιός της εξέδρας. Το ίδιο πρόσωπο το είδα χθες να μοστράρει φάτσα κάρτα στα πανηγύρια για την εκλογική νίκη του Βούρου! Ε ρε τσάμικα που χορεύουμε στην ΑΕΚάρα. Κοίταζα και ξανακοίταζα το βίντεο… αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως η εικόνα αυτή είναι απόλυτα φυσιολογική στην ΑΕΚ του σήμερα…

Αυτά… Ήθελα απλά  να το μοιραστώ μαζί σας…

Νίκος Αγγελίδης

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement