Τι συμβαίνει τελικά με το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ;

0

Το πρωί της Τετάρτης η ομοσπονδία ποδηλασίας έστειλε επιστολή στην ΕΟΕ , με την οποία ουσιαστικά κοινοποιεί το ενδιαφέρον της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σχετικά με την εμπορική χρήση του ακινήτου του ποδηλατοδρομίου, ένα ακίνητο που ενδιαφέρει και την ΚΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να γίνει η έδρα της ομάδας!Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επιστολή από τον ΠΑΟ έχουν ζητήσει το ποδηλατοδρόμιο για εμπορική χρήση, χωρίς να διευκρινίζεται τι ακριβώς επιθυμούν να κάνουν στην εγκατάσταση.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί αφού πρόκειται για το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο της χώρας στο οποίο γυμνάζονται καθημερινά όλοι οι Έλληνες αθλητές της ποδηλασίας πίστας.

Η συγκεκριμένη είδηση δεν φαίνεται πάντως να αιφνιδίασε την ΚΑΕ ΑΕΚ , που έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια το ενδιαφέρον της για την ανακατασκευή του ακινήτου και μετατροπή του σε καθαρά μπασκετικό γήπεδο προκειμένου να στεγαστούν εκεί τα τμήματά της, καθώς η συγκεκριμένη πρόταση είχε γίνει όταν ήταν στην επικαιρότητα οι συζητήσεις για το ”Athens alive”.

Αναλυτικά ο όρος  της πολιτείας προς την ΚΑΕ ΑΕΚ για το ακίνητο προέβλεπε ότι οι κιτρινόμαυροι θα ανακατασκευάσουν το ποδηλατοδρόμιο και θα κατασκευάσουν μία άλλη εγκατάσταση για την ποδηλασία.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ ΑΕΚ σύμφωνα με τοποθέτηση του ίδιου του προέδρου , Μάκη Αγγελόπουλου , περιμένει την πολιτεία να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε κάποιον διαγωνισμό για την παραχώρηση του ακινήτου “όταν καταλήξει η Πολιτεία και προκηρύξει διαγωνισμούς θα δηλώσουμε παρών. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα το κόστος, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο και τι θα μπορούμε να δημιουργήσουμε”.

Το τι μέλλει γενέσθαι για την συγκεκριμένη υπόθεση θα το μάθουμε σύντομα…


Comments are closed.