“Τους κοιτάξαμε στα μάτια”

0

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ρόμα για την εικόνα της ομάδας αλλά και την δική του παρουσία στην Ιταλική ομάδα. 

 

«Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε στα μάτια τη Ρόμα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Δεν έχω παράπονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Τα φιλικά ματς δεν κοστίζουν όμως. Απόψε ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά. Αυτό το ματς τελείωσε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου, που μας ενδιαφέρει πλέον. Υπάρχει χρόνος μπροστά για να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε, να κρατήσουμε τα θετικά και το καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Μέσα από τη δουλειά όλοι θα βγουν κερδισμένοι.

Για την παρουσία του στη Ρόμα ως παίκτης;:

«Και όταν πηγαίνω στη Ρόμα και τώρα που είδα τον Τότι και τον Ντε Ρόσι. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έπαιξα στη Ρόμα. Έναν τεράστιο σύλλογο, με πολύ κόσμο και μια πόλη που ζει γι’ αυτή την ομάδα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν σταματάω να κοιτάω κάποιες αδυναμίες. Το κλίμα είναι καλό και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας».
«Το αποτέλεσμα θα πρέπει να κοιτάμε. Μέσα από το αποτέλεσμα να κοιτάμε να έχουμε καλή εικόνα. Έχουμε παίκτες φέτος που μπορούν να δώσουν θέαμα. Όλη η ομάδα πρέπει να επιτίθεται και να αμύνεται».


Comments are closed.