«Τους τρόμαξε όλους η ΑΕΚ!»

0

Ο Μάνος Μακρής μιλάει στο AEK LIVE για την απαράδεκτη απόφαση της υπηρεσίας αποκεντρωμένης διοίκησης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

volley_makrhsΌπως σας πληροφόρισε το AEK LIVE, για άλλη μία φορά η Ένωση δέχεται πόλεμο. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ ίσως αναγκαστεί να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς κόσμο, επειδή η Περιφέρεια έκρινε ακαταλληλο το κλειστό της Γλυφάδας, ενώ υπηρεσία της πριν μερικές ημέρςε είχε δώσει το πράσινο φως.

Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ της Καρδιάς, Μάνος Μακρής μίλησε στο AEK LIVE και τόνισε ότι παρόμοια απόφαση δεν έχει ξανα δει στη ζωή του.

«Την Τρίτη λάβαμε χαρτί από την υπηρεσία Αποκεντρωμένης διοίκησης που μας έδινε το “ΟΚ” για να γίνει το παιχνίδι στη Γλυφάδα με τον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη θεωρήσαμε εισιτήρια και ξεκίνησε η προπώληση με την ζήτηση από την κόσμο να είναι τεράστια, μετά και από τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας. Σήμερα (Πέμπτη) ενημερωθήκαμε ότι ήρθε χαρτί από την Περιφέρεια, από τον ίδιο άνθρωπο που μας έδωσε άδεια για να γίνει το παιχνίδι, ότι η αναμέτρηση θα γίνει χωρίς θεατές. Προφανώς αφορούσε μικροεκρεμότητες με την άδεια, ωστόσο όλα τα κλειστά γυμναστήρια έχουν λάβει σχετική άδεια για να χρησιμοποιηθούν μέχρι 31/12. Το κλειστό της Γλυφάδας είναι ένα γήπεδο στολίδι και όσοι το έχουν επισκεφθεί το γνωρίζουν. Ξαφνικά εκτός από το League Cup προέκυψε πρόβλημα και στο πρωτάθλημα με θεσμικούς ανθρώπους να φάσκουν και να αντιφάσκουν για τη χρησιμοποίηση του.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε διαβουλεύσεις και αύριο 9-12 θα γνωρίζουμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να κρίνεται ένα γήπεδο ακατάλληλο, ωστόσο να δίνεται άδεια να αγωνιστούν σε αυτό αθλητές και να παρευρεθεί ο απαραίτητος κόσμος για να διεξαχθεί ένα παιχνίδι! Όσα χρόνια είμαι στον αθλητισμό δεν έχω δει παρόμοια κατάσταση.

Η ΑΕΚ τους έχει τρομάξει όλους με την παρουσία της στο ξεκίνημα της σεζόν. Ό,τι και να γίνει η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο και θα βγει πιο δυνατή από όλα αυτά!», δήλωσε ο Μακρής.


Comments are closed.