Το δημόσιο χρωστάει στην ΑΕΚ κ. Σαββίδη!

0

Μπορεί η ΑΕΚ να υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία της, αλλά ακόμα κάποιοι ασχολούνται μαζί της, κάτι που δείχνει φόβο! Ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή, αναφέρθηκε στα χρέη που έχει η ομάδα του προς το κράτος, που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ!

savvidisΟ Σαββίδης ανέφερε πως το πρωτογενές χρεος είναι 11 εκατομμύρια, τα οποία είναι διατεθειμένος να καλύψει άμεσα με μετρητά και να γραφτούν στο… χιόνι τα υπόλοιπα! Μάλιστα, για να εκβιάσει καταστάσεις ανέφερε και την ΑΕΚ, λέγοντας “τι θέλουν να πάρουν ότι και από την ΑΕΚ;”, αφήνοντας σαφές υπονοούμενο πως η Ένωση έπεσε από τα χρέη της προς το δημόσιο.

Ξέχασε μάλλον ο Ιβάν ότι ο γνήσιος Δικέφαλος είναι ο πιο αδικημένος σύλλογος, καθώς το ίδιο το δημόσιο έχει επιδικάσει ένα τεράστιο ποσό που πρέπει να μπει στα ταμεία του συλλόγου από το Μάκη Ψωμιάδη, αλλά τα δικαστήρια εδώ και κάμποσα χρόνια δίνει αναβολές. Αν η ΑΕΚ είχε στη διάθεσή της τα χρήματα που δικαιούται απόλυτα, αυτή τη στιγμή θα ήταν η πιο καθαρή στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα έφτανε σε αυτή τη θέση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που τα χρέη του έχουν σβηστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τους περίφημους νόμους Βενιζέλου!

Κάποιοι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί, ειδικά σε τέτοια ζητήματα…

aek-live.gr


Comments are closed.