Το θαύμα του κόσμου της ΑΕΚ

0

1041791ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ,ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ  “ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ-ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ “.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ.ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ Γ’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΣΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΑΕΚ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ.
ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΛΕΪΛΑ ΡΗΓΑ


Comments are closed.