Το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΚ Πατρών

0

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ Πατρών φοράμε τις ζακέτες αποστολής μας και δίνουμε το παρών στη συγκινητική προσπάθεια του “Χάρισε Ζωή”.

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» θα βρίσκεται την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο «Θρανίο» (20.00-22.00, πεζόδρομος Αγίας Σοφίας), όπου θα γίνει αιμοδοσία, ενημέρωση και δειγματοληψία για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.Το Θρανίο για άλλη μια φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού θα είναι υποστηρικτής και σε αυτή την προσπάθεια.

Η εθελοντική ομάδα του “ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ” θα ενημερώσει για τη δωρεά μυελού των οστών και να εγγράψει νέους εθελοντές δότες στην εθνική και παγκόσμια δεξαμενή δοτών, για να βοηθήσουμε τους ασθενείς που πάσχουν από λευχαιμία. Ας είμαστε όλοι εκεί για να δείξουμε πως πραγματικά νοιαζόμαστε για τον Άλλο!

Αρκετές ομάδες θα δώσουν το παρών, όπως το Ζαβλάνι, ο Αετός Πατρών, ο Ολυμπιακός Πατρών, η Αργυρά, η Αυτόνομη, ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, τα Ψηλαλώνια, ο ΑΠΟ Αρόης, η Κ-20 Παναχαϊκής, η ΑΕΚ Πατρών και αρκετές ακόμα ομάδες του ερασιτεχνικού.

Η δωρεά μοσχεύματος είναι μια πράξη αλτρουισμού και γενναιοδωρίας. Μπορεί σήμερα το δικό σου μόσχευμα να Χαρίσει Ζωή σε κάποιον άγνωστο ασθενή!!!!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Ιανουαρίου στις 20:00 στο «Θρανίο». Να είμαστε όλοι εκεί…


Comments are closed.