Το λάθος του Ριτσόλι ενέπνευσε τον Γκιρτζίκη για τον τελικό κυπέλλου!

0

eda6d62d303d17f50a09985ab1082ab5

Το λάθος του Νίκολα Ριτσόλι να μην καταλογίσει πέναλτι στο 90’ σε χέρι του Γκάμπι εντός περιοχής στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έδωσε την δυνατότητα στην Μπαρτσελόνα να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους “4” της διοργάνωσης, όμως “ενέπνευσε” τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκη!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μιλώντας στο SPORTIT είπε,αντιμετωπίζοντας προφανώς με σκωπτικό ύφους τη συζήτηση για ξένο διαιτητη στον τελικό κυπέλλου, πως θα ζητήσει από την UEFA να φέρει τον Ριτσόλι!

Ακολουθεί στο απόσπασμα της συνέντευξης: «Για το αίτημα να γίνει ο τελικός με ξένο διαιτητή θα το δούμε. Ακόμα όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά και το θέμα των μαθητών, όπως και της έδρας του τελικού και θα γίνουν μέσα στο πλαίσιο που μας επιτρέπεται. Πάντως αν θέλουν ξένο διαιτητή εγώ θα προτείνω στην UEFA να μας στείλουν τον Ριτσόλι και να δω αν δεν δώσει κανένα πέναλτι σαν και αυτό στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο αν θα φωνάζουν ή όχι. Εγώ δεν υποτιμώ τους Έλληνες διαιτητές. Έχουμε διαιτητή που θα δώσει το παρών στα τελικά του EURO 2016. Τον ξένο διαιτητή δεν μπορεί να τον ζητήσει κανείς άλλος παρά μόνο η ομοσπονδία και αν εγκρίνει το αίτημα η UEFA τον παραχωρεί».

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr


Comments are closed.