Το Μενίδι 2η έδρα της ΑΕΚ!

0

Το γήπεδο του Αχαρναϊκού δήλωσε σαν δεύτερη έδρα της η ΑΕΚ για τη σεζόν 2013-2014, όπου θα αγωνίζεται στη Football League 2.

acharnaikos2Η ΑΕΚ μέχρι να μπει στο νέο της γήπεδο, θα χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ ως έδρα της. Ωστόσο, θα πρέπει να δηλώσει και άλλο ένα γήπεδο ως δεύτερη έδρα, με το απαράδεκτο άκυρο που έριξε ο Απόλλωνας για τη Ριζούπολη. Η Ένωση λοιπόν δήλωσε ως δεύτερη έδρα της το γήπεδο του Αχαρναϊκού στο Μενίδι.

Τογήπεδο, (επίσημη ονομασία “Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών”), σύμφωνα με το έγκυρο stadia.gr, διαθέτει μία μεγάλη βόρεια κερκίδα και μία μικρότερη νότια. Η τελευταία έχει ένα παράξενο τριγωνικό σχήμα λόγω της στενότητας του χώρου προς εκείνη την πλευρά. Το γήπεδο άρχισε να παίρνει τη σημερινή του μορφή το 1978, όταν κτίστηκε το κεντρικό τμήμα της βόρειας εξέδρας. Η μικρή νότια κατασκευάστηκε το 1983, ενώ το 1987 προστέθηκαν τα δύο πλαϊνά κομμάτια της βόρειας κερκίδας. Σήμερα πλέον το γήπεδο διαθέτει πλαστικά καθίσματα στο κεντρικό τμήμα της βόρειας εξέδρας, το οποίο επίσης είναι και στεγασμένο, αλλά και προβολείς.

Η χωρητικότητά του είναι πολύ μικρή καθώς αριθμεί 4450 θέσεις για καθήμενους. Οπότε, ας ελπίσουμε μή γίνει τίποτα και παίξουμε εκεί, γιατί πολύ απλά δεν θα χωράμε! Ίσως τώρα εξηγείται γιατί έγινε η επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών. Μήπως για να κλείσουμε το γήπεδο εκεί;


Comments are closed.