ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρώτο sold out είναι γεγονός!!

Για αυτό είναι και θα είναι πάντα η Βασίλισσά μας!

Published

on

Οι ρυθμοί των πωλήσεων για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν είναι εξοντωτικοί με τον κόσμο να τηλεφωνεί συνεχώς στα γραφεία για να βρεθεί δίπλα στην ΑΕΚ!

diarkeias-aek

Παρά το γεγονός πως η ομάδα θα αγωνίζεται απέναντι σε συλλόγους και γήπεδα που ούτε τα είχε φανταστεί ο πιο απαιδιόδοξος οπαδός της, ο κόσμος είναι αποφασισμένος να στηρίξει το δείχνει έμπρακτα.

Μάλιστα, στη θύρα 15 έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια διαρκείας!! Είναι απίστευτο πως την ώρα που ο βάζελος δεν μπορεί να γεμίσει ούτε τη μισή Λεωφόρο, οι άλλοι έχοντας Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι αρκετά ικανοποιημένοι με τις πωλήσεις, η ΑΕΚ δείχνει για μία ακόμα φορά το δρόμο.

Και ο δρόμος προς την κορυφή θα είναι συνεχής και χωρίς γυρισμό…

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement