Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

0

Τώρα τρέχουμε με χίλια.Τώρα μπορούμε να ονειρευόμαστε, να ατενίζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία. Γράφει ο Μιχάλης Μικελλής

ghpedo-aekΔεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να χαλάσει κανείς αυτό που έρχεται.Είναι πλέον δεδομένο ότι η Αγιά Σοφιά μας θα γίνει. Από έγκυρες πληροφορίες που έχω, πλέον το έργο είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και μάλιστα ίσως πολύ καλύτερα από ότι περιμένανε οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Αλλάζουμε σελίδα πλέον σε όλα τα επίπεδα. Η ΑΕΚ πλέον έχει ανθρώπους που νοιάζονται μόνο για το μεγαλείο της,τους ενδιαφέρει μόνο να μεγαλουργήσει σε όλα τα επίπεδα, και αυτό τρομάζει λιμανίσιους… και μη! Καθημερινά διαβάζουμε, ακούμε, κάποιους που δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους, και απλά προσπαθούν να αποτρέψουν αυτό που έρχεται. Αλλά καλά θα κάνουν να το καταλάβουνε νωρίς, και να μην ξεφτιλίζονται αδίκως και πλέον να το εμπεδώσουν ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

Από την άλλη υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που έρχεται θα είναι σίγουρα κάτι το οποίο θα ξεσηκώσει τον κόσμο της ΑΕΚ.Γίνονται κινήσεις κάτω από άκρα μυστικότητα, η ομάδα να ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό για του χρόνου, έτσι ώστε να μπορεί να ανέβει τρένο στην super league, αλλά και να διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη μέσω κυπέλλου.

Όλα αυτά οι αντίπαλοι τα γνωρίζουν και απλά μοιρολατρούν. Στις 6 του Νοέμβρη θα πάρουν ακόμα μια απάντηση ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι οπαδοί μας, αλλά και οι άσπονδοι…φίλοι μας το μήνυμα του ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Θα αρχίσει να γίνεται το όνειρο μας πραγματικότητα,και αυτό που ακούμε και διαβάζουμε, τόσο καιρό,θα ζωντανέψει σαν αρχή μέσα από τις μακέτες,και στην συνέχεια βλέποντας σε λίγες μόνο εβδομάδες τις μπουλντόζες να σκάβουν, και θα πεισθεί και ο πιο κακόπιστος, ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα γίνει εκεί που της αξίζει. Στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν τέτοια παρουσίαση, αλλά και τέτοιο πραγματικά ”Έργο τέχνης” που θα μας παρουσιάσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, και θα είναι η απαρχή της παντοδυναμίας της ΑΕΚ μας και το πέταγμα του Δικέφαλου Αετού εκεί που ανήκει.Ψηλά στην κορυφή.

Μιχάλης Μικελλής, aek-live.gr


Comments are closed.