Τρενάκια συγκρούστηκαν σε λούνα παρκ! 16 τραυματίες (vid)

0

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα σε ένα από τα μεγαλύτερα λούνα παρκ της Βρετανίας, όταν δύο τρενάκια συγκρούστηκαν σε μια διαδρομή, σύμφωνα με μέλη σωστικών συνεργείων.

trenaki_577_355
Ένα ελικόπτερο-ασθενοφόρο έφτασε μετά από κλήση στο σημείο μετά το ατύχημα στην διαδρομή “Smiler” στο λούνα παρκ “Alton Towers” στην κεντρική Βρετανία που διευθύνει η εταιρεία Merlin Entertainments Ltd στο Σταφορντσάιρ. Το ένα τρενάκι ήταν άδειο και στο άλλο επέβαιναν 16 άνθρωποι.

«Υπάρχουν 16 τραυματίες που επέβαιναν στο “Smiler”, τέσσερις εκ των οποίων έχουν τραυματιστεί σοβαρά», δήλωσε μια εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων στα Δυτικά Μίντλαντς.

«Το προσωπικό των ασθενοφόρων και γιατροί εργάζονται ταχύτατα, σε συνεργασία με το προσωπικό του πάρκου για να αποκτήσουν πρόσβαση στους σοβαρά τραυματίες», πρόσθεσε.

Η εταιρεία με ανακοίνωση της ανέφερε πως θα προβεί σε πλήρη έρευνα μετά την περίθαλψη των τραυματιών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση συνέβη στο χαμηλότερη σημείο της διαδρομής.

Η διαδρομή «Smiler», η πιο νέα στο λούνα παρκ, εγκαινιάστηκε το Μάιο του 2013 και είναι η πρώτη στον κόσμο με 14 κυκλικές περιστροφές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πάρκου. Τα τρενάκια μπορούν να φτάσουν έως και τα 85 χλμ. την ώρα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr


Comments are closed.