Τότε στους δρόμους για τους Μάγκες, τώρα στα @ρχ!δ[email protected] μας;

0

Η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές στη βραχύπνοη αλλά γεμάτη περηφάνια ιστορία της. Οι ήρωες των περασμένων χρόνων που όταν το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ κατέρρεε μας θύμιζαν πως το DNA της ΑΕΚ ήταν να παίρνει πρωταθλήματα και όχι να συμβιβάζεται με χαμηλές πτήσεις βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου ΔΥΣΤΥΧΩΣ τους δίνει την τελευταία σφαλιάρα για να πνιγούν.

cats

Ο Μπακαούκας ήταν ένας λαϊκός ήρωας, όπως και ο Παπαδόπουλος, ο Φάνης, ο Καφφάτος και άλλα τόσα παιδιά που τίμησαν με την παρουσία τους ένα από τα πιο… χαλύβδινα σύνολα που έχουν δημιουργηθεί στον ελληνικό αθλητισμό. Σήμερα όμως που το ποδόσφαιρο επέστρεψε έχουν παραμεληθεί.

Η διοίκηση (;) της Ερασιτεχνικής διαλύει τα πάντα στο πέρασμά της αλλά δεν είναι παρά μόνο ελάχιστοι που ασχολούνται. Βλέπετε ο επικοινωνιακός μηχανισμός έχει εστιάσει στον Πέκχαρτ και το Ζουκουλίνι, στο αν το Σάββατο θα παίξει βασικός ο Μάνταλος και γιατί δεν χρησιμοποιείται ο Μπουανανότε.

Το Χάντμπολ όμως είναι ένα βήμα πριν τα πλέι άουτ! Να παλέψει δηλαδή για να μην υποβιβαστεί!!!

Η εικόνα της ομάδας σε πολλά παιχνίδια είναι θλιβερή και ο κάθε τυχάρπαστος παίζει με το όνομα της ΑΕΚ.

Οι στιγμές με τους Μάγκες στο παράθυρο και χιλιάδες κόσμου από κάτω να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα έχουν ξεχαστεί. Ας βοηθήσουμε όλοι με την παρουσία μας αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν τον αγώνα τους να κρατήσουν το τμήμα ζωντανό! Γιατί εκτός από ποδόσφαιρο και μπάσκετ υπάρχουν και αυτοί οι αφανείς ήρωες που ματώνουν τη φανέλα και μας θυμίζουν πως είναι να αγωνίζεσαι για το Δικέφαλο αετό και όχι για τα χρήματα!

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr

 


Comments are closed.