Φαμέλης: «Φαβορί η ΑΕΚ!»

0

Ο Γιώργος Φαμέλης μιλάει αποκλειστικά στο AEK LIVE για την κλήρωση της Ένωσης στον όμιλο που βρίσκεται ο Αστέρας Βάρης, στον οποίο είναι τεχνικός

famelisΜεταξύ των 13 αντιπάλων που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ είναι και ο Αστέρας Βάρης, στον οποίο είναι τεχνικός διευθυντής ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης, Γιώργος Φαμέλης. Το AEK LIVE επικοινώνησε με τον βετεράνο άσο του Δικέφαλου αετού και στέλεχος του συλλόγου των Νοτιοανατολικών Προαστίων προκειμένου να μοιραστεί μαζί μας τα συναισθήματα του, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που υπηρέτησε στο παρελθόν!

«Ως ποδοσφαιριστής έχω τεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ. Σίγουρα από τη θέση που κατέχω είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Για την ομάδα μας είναι μεγάλη τιμή να έχουμε αντίπαλο τη μεγάλη ΑΕΚ. Πιστεύω ότι έτσι νιώθουν και οι υπόλοιπες ομάδες, διότι η Ένωση εκτός από ιστορία και όνομα, είναι το φαβορί», δήλωσε αρχικά ο Φαμέλης.

famelis-e1368015524812Όσον αφορά τον όμιλο τόνισε: «Ο όμιλος είναι καλός για μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα. Σε αυτές τις κατηγορίες μετράει πολύ η σταθερότητα».

Ο Αστέρας Βάρης έχει τεθεί αντιμέτωπος στο παρελθόν με ομάδες του ομίλου, οπότε έχει κάποια εικόνα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον παλαίμαχο μέσο της ΑΕΚ, αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο! «Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ και σίγουρα θα παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο από την προηγούμενη σεζόν», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για την ενίσχυση του Κυανού Αστέρα Βάρης, είπε: «πήραμε έμπειρους παίκτες αλλά και νεαρούς με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης».

 

Χρήστος Κωνσταντινίδης


Comments are closed.