Φιλάνθρωποι εφοπλιστές

0

marinakis_alafouzos_343973190Ρε τι μας λένε οι άνθρωποι;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λέει, με τη συμφωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την UNICEF έδειξε ότι βάζει άλλα ζητήματα, άλλες αξίες, πάνω από τα χρήματα. Ωραία! Αφού είναι τόσο υπεράνω χρημάτων ας ζητήσει άρση των 57 φοροαπαλλαγών που απολαμβάνει σαν εφοπλιστής και τα έσοδα που θα προκύπτουν να διατίθενται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Επίσης θα ήθελα να του προτείνω για του χρόνου, να προσεγγίσει την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Αρκτούρος» που προστατεύει τις αρκούδες. Νομίζω ότι θα του ταιριάζει καλύτερα!

Αμ ο άλλος, ο οικολόγος εφοπλιστής και καναλάρχης. Ο Γιάννης Αλαφούζος, που από μεράκι και αγάπη για τον Παναθηναϊκό του μπήκε μπροστά και έβαλε την πράσινη εταιρεία σε μια τάξη. Ένα χρόνο απλήρωτο είχε τον Τοτσέ και την παρέα του ο «σύμμαχος» Αλαφούζος, αυτός ο αγνός διαχειριστής της Παναθηναϊκής οικογένειας που έχει επενδύσει το μεγαλείο της ομάδας που έχει για σήμα ένα φυτό, στα συμβόλαια των Μπαϊράμι και Μέντες αξίας 3 εκατ. ευρώ παρακαλώ!

Πως το έλεγε ο φιλόσοφος; Ένα κόκαλο στο σκύλο δεν είναι φιλανθρωπία. Φιλανθρωπία είναι το κόκαλο που μοιράζεσαι με το σκύλο, όταν πεινάς όσο κι αυτός. Κάπως έτσι!

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

https://twitter.com/aliatas74


Comments are closed.