Φουλ του φορ!

0
Στον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει το πρώτο βιολί στη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ θα στραφούν τα φώτα της ενωσίτικης… δημοσιότητας

Jack-TuypΟ αγωνιστικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ τρέχει παράλληλα με πολύ σοβαρά θέματα. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί αρκετά ονόματα τα οποία θα απαρτίσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ωστόσο το ρόστερ παραμένει ελλειπές. Στην επίθεση ο μόνος που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση είναι ο Μιχάλης Παυλής και αναμένεται σίγουρα μεγάλη ενίσχυση.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν να κάνουν το μπαμ όσον αφορά την επίθεση. Μετά τα ονόματα από την εγχώρια αγορά, βγήκε στο προσκήνιο αυτό του Τζακ Ταούπ, του 30χρονου Ολλανδού επιθετικού με τα σούπερ στατιστικά (117 γκολ σε 300 συμμετοχές).

Η περίπτωση του πρώην φορ της Φόλενταμ απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, δείχνοντας πως θεωρεί την Ένωση πρόκληση στην καριέρα του. Ωστόσο, στην Ένωση κρατούν χαμηλά τους τόνους και παράλληλα διαρρέεται ότι υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί με πιο ηχηρά ονόματα στη λίστα.

Ο λόγος που δεν ακούμε άλλα ονόματα έγκειται στο γεγονός ότι την υπόθεση του φορ χειρίζεται ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος κινείται υπό άκρα μυστικότητα. Για να καταλάβετε, το όνομα του Ταούπ διέρρευσε από δημοσιογράφο συμπατριώτη του παίκτη. Με απλά λόγια, αν δεν είχε παίξει αυτή η… σπόντα. Τώρα δεν θα ξέραμε τίποτα.

Τα νούμερα του Ταούπ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι μία καλή περίπτωση. Δεν αποκλείεται όμως ο mago να βγάλει και άλλους άσους από το μανίκι του…


Comments are closed.