Φούλης ο… πολυθεσίτης

0

Πολυεργαλείο στα χέρια του Τραϊανού Δέλλα είναι ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί σε τρεις ξεχωριστές θέσεις

georgeasΒρίσκεται στις καρδιές όλων των Ενωσιτών οπαδών γιατί με την αφοσίωσή του έχει εξελιχθεί σε σημαία της ομάδας. Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος είναι από τους παίκτες με περισσότερους από έναν ρόλο στην ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Καταρχάς να σημειωθεί ότι η φυσική θέση του Καλαματιανού άσου είναι δεξιός οπισθοφύλακας. Στην ΑΕΚ όμως παίζει παντού στα μετόπισθεν. Στο πρώτο του επίσημο ματς με τη Θύελλα Ραφήνας στο ΟΑΚΑ έπαιξε κεντρικός αμυντικός, δίδυμο με τον Σταθάκη, λίγο πιο μετά μετατοπίστηκε στα χαφ ως ανασταλτικός μέσος δίπλα στον Κορδέρο, ενώ κόντρα στο Περιστέρι ακολούθησε την αντίστροφη πορεία. Ξεκίνησε χαφ και στο τέλος έπαιξε στόπερ.

Στο ματς με τον Ηλυσιακό όμως δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στη φυσική του θέση, ως δεξί μπακ, καθώς ο Δέλλας στη δοκιμή της Πέμπτης τον δοκίμασε στα άκρα της άμυνας. Για να δούμε, αν θα πιάσει και τρίτη θέση ο Φούλης την Κυριακή.


Comments are closed.