ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Φρουρός ασφαλείας βίασε γυναίκα πυροσβέστη στο Ολυμπιακό Χωριό!

Published

on

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ο βιασμός μιας γυναίκας πυροσβέστη μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο, πέντε μόλις ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στη μεγαλούπολη της Βραζιλίας.

fire

Ο δράστης, ένας φρουρός ασφαλείας, συνελήφθη με την κατηγορία ότι την ώρα που η γυναίκα κοιμόταν την προσέγγισε και τη βίασε σε μια προσωρινή κατασκευή στο ποδηλατοδρόμιο, οι αγώνες στο οποίο θα ξεκινήσουν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Ο Ζενιβάλ Φερέιρα Μέντες κατηγορείται ότι είχε «σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της», όπως αναφέρει η αστυνομία σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μέντες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και αν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών.

Ένας εκπρόσωπος της Επιτροπής Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι «Η Επιτροπή αντιτίθεται σε κάθε μορφή βίας και ασέβειας. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες Αρχές και αν οι κατηγορίες αποδειχθούν, θα επιβληθεί ποινή σύμφωνα με τους νόμος της Βραζιλίας. Η Επιτροπή τονίζει ότι όλοι οι εξωτερικοί υπάλληλοι έχουν διαταχθεί να ακολουθούν τον κώδικα συμπεριφοράς που ισχύει για όλους στους Αγώνες, δηλαδή να ακολουθούν επαγγελματική συμπεριφορά».

Αυτό είναι μόνο το τελευταίο από μια σειρά περιστατικών που έχουν ήδη κηλιδώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως η κατάρρευση ράμπας που οδηγεί στη θάλασσα στην πίστα της ιστιοπλοΐας, ο εντοπισμός πτώματος στην παραλία του Ρίο, και η κακή κατάσταση των καταλυμάτων πολλών από τις εθνικές αποστολές στο Ολυμπιακό Χωριό με την ελληνική αποστολή να αλλάζει όροφο στο κτίριο που διέμενε.

Πηγή: skai.gr

Continue Reading
Advertisement