Φταίνε όλοι… για την απόδοση της ΑΕΚ

0

pegasus_LARGE_t_1301_106883660_type12905Χθες ξεχείλισε το ποτήρι… Λεβαδειακός – ΑΕΚ 3:0 με δυο αυτογκόλ της ΑΕΚ και με μια καρα-λαθάρα του Μπαρόχα που μας αποτελείωσε στην κυριολεξία. Όλη η ΠΑΕ φταίει για την κατάντια της ΑΕΚ… από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Φταίνε οι παίκτες διότι όποια και να είναι η αλήθεια για την εικόνα έκτρωμα που παρουσιάζουν, δεν δικαιολογείτε η ασχετοσύνη τους στο τερέν.

Φταίει ο Πογιέτ διότι δεν μπορείς με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ να δείχνεις σοβαρό πρόσωπο και με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής να χάνεις ή να φέρνεις εξευτελιστικές ισοπαλίες. Φταίει επίσης στο ότι δεν είναι ευθύς και ειλικρινής στις φήμες που αιωρούνται για το αν παραμείνει ή όχι στην Ένωση. Είχα ξαναγράψει, ότι λόγω στάσης του Πογιέτ, η ΑΕΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να είναι στον αυτόματο πιλότο και μάλιστα αν συνεχιστεί αυτό το κακό, δεν θα αργήσουμε να δούμε την μοιραία πτήση της ΑΕΚ. Θυμόσαστε όλοι πως ήταν ο Πογιέτ όταν πρωτοήρθε στην ΑΕΚ; Σε κάθε ματς έδινε ασταμάτητα οδηγίες, σφύριζε, ωρυόταν… δεν καθότανε λεπτό. Τώρα κάθετε στον πάγκο και το μυαλό του είναι αλλού. Γιατί; Τι άλλαξε;

Φταίει και ο Μελισσανίδης… που δεν ξεκαθαρίζει τι είδους ΑΕΚ ονειρεύεται και τι ποσά προτίθεται να διαθέσει για μεταγραφές.

Οι μόνοι που δεν ευθυνόμαστε για όλη την κατάσταση, είμαστε εμείς οι οπαδοί… και είμαστε αυτοί που πονάμε και υποφέρουμε περισσότερο για την αγαπημένη μας ομάδα… όλοι οι υπόλοιποι –πιστέψτε με- είναι περαστικοί και δεν τους καίγεται καρφί.

-κιτρινόμαυρο νυστέρι-


Comments are closed.