Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη;

0

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÐÑÏÕÐÏËÏÃÉÓÌÏ 2011// Ã. ÊÁÑÁÔÆÁÖÅÑÇÓ .(EUROKINISSI-ÂÁÉÏÓ ×ÁÓÉÁËÇÓ)Πριν μερικούς μήνες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης είχε επισκεφθεί την Φιλαδέλφεια μαζί με τον επικεφαλής αθλητικού σχεδιασμού του κόμματος Νίκο Γεωργαντζόγλου και άλλους επώνυμους Ενωσίτες για να υποστηρίξει ως αρχηγός κόμματος – έστω και εξωκοινοβουλευτικού – την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Τότε φαινόταν ως ένας από τους θερμούς υποστηρικτές…

Ήρθε ωστόσο η προσφορά του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού για χρηματοδότηση του έργου που άλλαξε απ’ ότι φαίνεται άρδην την συμπεριφορά του κ. Καρατζαφέρη.

Έτσι το κλίμα αντιστράφηκε. Πλήρως… Μαθαίνω πως χθες στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Οδό Καλιρρόης ο κ. Καρατζαφέρης ήρθε αντιμέτωπος με τις αποδοκιμασίες φίλων της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δύσκολοι καιροί για τον άλλοτε υπολογίσιμο πολιτικό που φαίνεται πως ακούγεται πλέον μόνο για τα σενάρια επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία.

Στην χθεσινή συγκέντρωση που σίγουρα ξένισε και προβλημάτισε τους Ενωσίτες θερμούς υποστηρικτές του κόμματος, τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν ήταν για τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Οι Ενωσίτες οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία του ΛΑΟΣ φώναξαν συνθήματα υπέρ της κατασκευής του γηπέδου και ζήτησαν με ευγενικό τρόπο από τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού να μην εμπλέκει την ΑΕΚ σε θέματα πολιτικής σκοπιμότητας – όπως χαρακτήρισαν και το συγκεκριμένο για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Τέλος στους δρόμους γύρω από τα γραφεία αλλά και στους χώρους των γραφείων, μαθαίνω ότι γράφτηκαν συνθήματα υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομολογουμένως όποιος τα βάλει με αυτή την ιστορία που αποτελεί όνειρο και θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας ενός λαού που αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο, θα φάει τα μούτρα του… Άστοχη η τακτική του κ. Καρατζαφέρη, εκτιμώ… Βέβαια, ο φίλος μας ο Νίκος Γεωργαντζόγλου που ξέρει καλά τον αρχηγό του κόμματος, καλό θα ήταν σε αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση να τοποθετηθεί και να εξηγήσει τον τρόπο σκέψης και τα επιχειρήματα του Γιώργου Καρατζαφέρη και κατ΄επέκταση του κόμματος.  Ένα νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις. Ας ακούσουμε και την άλλη πλευρά…

Νίκος Αγγελίδης


Comments are closed.