Χουλτ: Να “χτίσουμε” πάνω στην νίκη με Ξάνθη

0Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Νίκλας Χούλτ, ο Σουηδός διεθνης μίλησε για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Ξάνθη και τον επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο στις 7:30μμ.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

Για το “come back”:

Υπάρχει ανακούφιση, Επέστρεψε το χαμόγελο. Θέλαμε να βάλουμε τέλος σ’ αυτήν την κακή περίοδο οπότε συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια.

Για το αν υπάρχει στην ΑΕΚ κι αν το έχει ξαναζήσει και αλλού:

Και στις προηγούμενες ομάδες που ήμουν υπήρχε πίεση. Βέβαια η πίεση από πίεση διαφέρει. Ο λαός ο ελληνικός είναι παθιασμένος και είναι διαφορετική η πίεση. Αν παίζεις σε αυτήν την πίεση σε υψηλό επίπεδο σε βοηθάει και εσένα να βελτιώνεσαι σαν αθλητής.

Για τον επόμενο αγώνα με τη Λαμία:

Αυτό που συζητούσαμε πριν την κακή περίοδο, όλοι λέγαμε ότι κάθε αντίπαλος έρχεται να παίξει με την πρωταθλήτρια. Με την εμφάνιση που κάναμε με την Ξάνθη δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί. Αυτό που συζητάμε στα αποδυτήρια, είναι για τον Δεκέμβρη, να είναι ένας καλός μήνας για εμάς.

Για το αν έχουν επηρεαστεί από τα αποτελέσματα στην Ευρώπη;

Είναι φυσιολόγο όταν υπάρχει μια ήττα να μας επηρεάζει. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μετά από κάθε ήττα υπάρχει θλίψη άρα μας έχουν επηρεάσει οι ήττες στο CL. Εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι, στην Λαμία και όχι να σκεφτόμαστε την Μπενφίκα.

Για το CL και το τελευταίο ματς των ομίλων στην Λισαβόνα…

Δεν είμαστε χαρούμενοι που δεν έχουμε πάρει βαθμό. Δεν το βλέπω Αρνητικά. Η ομάδα έκανε καλά παιχνίδια αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς με τον Άγιαξ. Δείξαμε σε παιχνίδια καλό πρόσωπο. Και οι ίδιοι οι παίκτες της Μπάγερν μας είπαν ότι έχετε καλή ομάδα. Ναι μεν δεν έχουμε πάρει βαθμούς αλλά έχουμε δείξει καλή εικόνα. Εμείς σαν ομάδα σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη.

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την Λαμία:

Είναι ένας δυνατός αντίπαλος, παίζει ως σύνολο. Αντιμετωπίσαμε την Λαμία και στο Κυπελλο. Δεν θα είναι εύκολο και ελπίζω να χτίσουμε πάνω σε αυτό που δείξαμε με την Ξάνθη.

Για τις καλές του εμφανίσεις και το βραβείο του MVP που πήρε

Είναι καλό να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και φυσικά όταν έρχεται ένα τέτοιο βραβείο από τον κόσμο σε χαροποιεί πιο πολύ…

Για την…προτίμησή του σε παοίκτη του CL από αυτούς που αντιμετώπισε:

Θα ήταν ο Ρόμπεν. Είναι κάτι ξεχωριστό, τον έβλεπα από μικρός, τα κάνει και σε αυτήν την ηλικία. Σκέφτεσαι ότι ο Ρόμπεν θα κάνει αυτήν την κίνηση, κανείς όμως δεν μπορεί να τον κλείσει εκτός από εμένα (γέλια).


Comments are closed.