Χουλτ: Eίμαστε ακόμα ζωντανοί!

0

Ο Νίκλας Χουλτ  μίλησε την ”Ώρα” και έδωσε μια άλλη οπτική στο θέμα της υπεράσπισης του τίτλου.Ο Σουηδός MVP της ΑΕΚ στον καταστροφικό Νοέμβριο , δηλώνει αισιόδοξος παρά το γεγονός ότι η κορυφή πλέον απέχει 12 πόντους,αλλά δεν αποκλείει τίποτα και τονίζει ότι σε ένα μήνα από τώρα μπορεί τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά.

Πιο αναλυτικά η συνέντευξη του αριστερού μπακ της Ένωσης στην ”Ώρα”:

Για το αν έστειλαν μήνυμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί της Ξάνθης: «Φυσικά και στείλαμε μήνυμα! Είπαμε στα αποδυτήρια, πως θέλουμε να δούμε με το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ματς που απομένουν μέχρι και την διακοπή των Χριστουγέννων. Ίσως, με αυτόν τον τρόπο να καταφέρουμε να καλύψουμε κάπως τη διαφορά που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ. Μετά θα έχουμε κάποιον χρόνο να ξεκουραστούμε μέσα στα Χριστούγεννα, οπότε θα πρέπει να νικήσουμε τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Για το αν η ΑΕΚ είναι ακόμη… μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος: «Φυσικά! Ξέρουμε, όμως ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα μας. Αλλά, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Μπορεί σε έναν μήνα η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα να είναι διαφορετική».

Για τους Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο που τέθηκαν εκτός ομάδας:«Είναι απόφαση της ομάδας. Εμείς, οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να εστιάσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Είναι καλοί παίκτες και οι τρεις, είχαν επιτυχίες με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Θα μας λείψουν, έπαιζαν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Αλλά είναι απόφαση του κλαμπ σε μια δύσκολη κατάσταση».
Comments are closed.